logo ush

Dreptul de acces şi modificare a datelor personale

Aveţi dreptul de acces la datele personale colectate de Universitatea SPIRU HARET şi dreptul de a le modifica, sub rezerva prevederilor legale aplicabile.

De asemenea, puteţi să vă exercitaţi dreptul de a obiecta.

Pentru detalii privind dreptul dumneavoastră de acces la datele personale puteti consulta următorul DOCUMENT. 

Dacă aveţi întrebări privind protecția datelor personale, doriți ştergerea sau realizarea de modificări asupra acestora vă rugăm să contactaţi universitatea direct, trimițând o Cerere de acces la datele cu caracter personal prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau în scris la adresa de mai jos:

Universitatea SPIRU HARET

Str.Ion Ghica nr 13

Sectorul 3, București.

În scopul asigurării confidenţialităţii şi al protecţiei datelor cu caracter personal, va trebui să vă identificați pentru ca noi să putem răspunde cererii dumneavoastră. 

Dacă datele dumneavoastră personale sunt inexacte, incomplete sau nu sunt actualizate, vă rugăm să trimiteţi modificările corespunzătoare la adresele de mai sus (prin poștă sau e-mail).

Toate cererile vor primi un răspuns, cât mai rapid posibil şi în conformitate cu legislaţia aplicabilă. Solicitările de acces substanţiale pot suporta o taxă de administrare.

Politica de confidențialitate poate fi modificată din când în când. În consecinţă, vă recomandăm să consultați website-ul nostru, în mod regulat, în special atunci când faceți o cerere de acces la datele personale.

Pentru întrebări și contact în problema protecției datelor personale, vă rugăm să contactați universitatea la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..